25 de rotiri gratuite bonus de bun venit

Jucătorii noi pot revendica 25 rotiri gratuite * pe Jocuri BETSOFT.
* Pe ei inauntru. Suma depozitului este de 25 USD.
* Pe ei inauntru. Suma depozitului este de 25 USD. Fiecare jucător nou este eligibil pentru 25 de rotiri gratuite, care pot fi solicitate până la 48 de ore după prima depunere. Pariurile sunt disponibile timp de până la șapte (7) zile după ce rotiri gratuite sunt creditate în contul tău Juicy Stakes.

Jucătorii noi de la Juicy Stakes pot revendica 25 de rotiri gratuite la jocurile de slot BETSOFT prezentate ca parte a bonusului lor de bun venit. Pentru a primi rotiri gratuite, jucătorii trebuie să efectueze o depunere minimă de 25 USD și să contacteze echipa de asistență pentru a le credita rotiri. Rotirile gratuite pot fi solicitate până la 48 de ore după prima depunere și sunt disponibile până la șapte zile după ce sunt creditate în contul jucătorului. Încasarea maximă din rotiri gratuite este de 250 USD, iar câștigurile vin cu o cerință de rollover de 30 ori.

Cum să solicitați bonusul de bun venit:

 1. Efectuați un depozit minim de 25 USD.
 2. Alegeți una dintre următoarele sloturi BETSOFT pentru a avea rotiri creditate:

Jocuri recomandate:

 • Gheara de Tigru
 • Chilli Pop
 • Yak Yeti și Roll
 • Anglerul
 1. Contactați echipa noastră de asistență pentru a vă credita rotiri gratuite.
 • Suma minimă de depunere este de 25 USD. * Încasarea maximă din rotiri gratuite este de 250 USD. * Se aplică termeni și condiții. * Câștigurile la rotiri gratuite vin cu o rulare de 30 ori.

Termene și condiții

 • Jucătorii trebuie să aibă 18 ani pentru a participa.
 • Angajații și membrii familiei apropiate ai angajaților Juicy Stakes, Horizon Network și companiile sale asociate nu sunt eligibili să participe la Promoție.
 • Juicy Stakes Poker își rezervă dreptul de a modifica, modifica sau rezilia Promoția și/sau acești Termeni în orice moment, fără notificare (scrisă sau verbală), atunci când este rezonabil să facă acest lucru sau din motive independente de controlul Promotorului. Promotorul nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru orice înscrieri sau înregistrări, notificări sau comunicări cu întârziere sau nelivrate sau pentru orice formă de defecțiune tehnică, eroare, defecțiune sau dificultăți sau pentru orice alt eveniment în afara controlului său rezonabil care poate determina funcționarea promoția să fie întreruptă, indisponibilă sau incorectă.
 • Jucătorii trebuie să transfere bonusul de rotiri gratuite de 30 de ori pentru a încasa.
 • Jucătorii trebuie să transfere bonusul de rotiri gratuite la jocurile de slot Betsoft din Juicy Stakes Poker Casino.
 • Bonusurile acordate din promoțiile de rotiri gratuite pentru jocurile Betsoft nu pot fi transferate la jocurile de masă Betsoft.
 • Încasarea maximă din rotiri gratuite în jocurile de slot este de 250 USD. Această regulă este valabilă și atunci când soldul unui jucător este pozitiv în momentul răscumpărării bonusului. După răscumpărarea bonusului, regula va fi anulată numai după ce soldul jucătorului a ajuns din nou la 0 USD.
 • Depunerea minimă pentru a vă califica pentru oferta de rotiri gratuite este de 25 USD.
 • Orice rotiri gratuite rămase vor fi anulate dacă un jucător atinge valoarea maximă a bonusului de 250 USD.
 • Odată ce ați solicitat un bonus de depozit de cazinou/bonus de rotiri gratuite de cazinou, jocul dvs. de poker va fi blocat până când cerințele de joc vor fi finalizate.
 • Dacă nu doriți să finalizați jocul prin cerințele pentru un bonus de depozit de cazino/bonus de rotiri gratuite de cazino, orice câștig din bonusul de depozit de cazino/bonusul de rotiri gratuite de cazino împreună cu orice bonus de numerar/rotiri gratuite rămase vor fi deduse/eliminate din dvs. cont.
 • Deciziile de gestionare a Juicy Stakes Poker sunt finale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

CAPTCHA ImageSchimbați imaginea

Cazinouri noi

Bonus de 100% până la 500 € + 50 de rotiri gratuite

Depuneți 1000 USD și primiți 2000 USD GRATUIT

Bonus de bun venit de până la 500 EUR plus 100 de rotiri gratuite on Cartea morților

Jucătorii noi pot revendica rotiri gratuite 25 pe Jocuri BETSOFT.

Pariați acum pentru a vă alătura Stake's Daily $100,000 Rasă!

Bonus de bun venit 100%. Up la 200 € în plus pentru a juca