300% Bonus de Bun Venit

Depozit €10 si ia €30 deasupra.
*Pentru jucători noi și vechi
Pentru jucători noi și vechiю Depuneți 10 EUR la prima depunere și vom adăuga încă 30 EUR pe deasupra.

Dacă selectați bonusul de bun venit de 300% și depuneți 10 EUR, veți primi un bonus de depunere de 30 EUR. Vă rugăm să rețineți că valoarea maximă a bonusului este de 30 EUR, chiar dacă depuneți mai mult de 10 EUR.

 1. Dacă alegeți bonusul de bun venit de 300% și depuneți 10 EUR (vezi 2.), veți primi un bonus de depunere de 30 EUR. Rețineți că valoarea maximă a bonusului este de 30 EUR, chiar dacă depuneți mai mult de 10 EUR.
 2. Puteți folosi codul bonus o dată la prima depunere. Pentru a vă califica pentru bonus, depunerea dvs. trebuie să fie de 10 EUR sau mai mult.
 3. Bonusul de bun venit de 300% va fi afișat pe pagina de depunere. Dacă vă calificați pentru mai mult de un bonus, vor fi afișate toate bonusurile disponibile. Asigurați-vă că selectați bonusul corect.
 4. În cazul puțin probabil în care bonusul de depunere nu este acordat automat, contactați serviciul de asistență pentru clienți la [email protected] înainte de a începe să joci. Rețineți că bonusul nu poate fi acordat dacă pariați cu depunerea înainte de a fi acordat manual.
 5. Banii bonus pot fi folosiți pentru toate jocurile de cazinou, cu excepția jocurilor de video poker; jocuri de masă live; sloturi cu jackpot; și următoarele aparate de slot: 100 Bit Dice, 1429 Uncharted Seas, Beautiful Bones, Big Bad Wolf, Bloodsuckers, Bloodsuckers 2, Cats and Cash, Castle Builder, Castle Builder 2, Cool Buck, Dark Joker Rizes, Dead or Alive, Dead or Alive 2, Devil's Delight, Dragon's Myth, Eggomatic, Extra Chilli, Flowers, Forsaken Kingdom, Fruit Shop Christmas Edition, Gemix, Go Bananas, Immortal Romance, Jack and the Beanstalk, Jack Hammer 2, Jammin Jars 2, Jokerizer, Kingmaker, Koi Printesa, Lumini, Lil Devil, Lucky Angler, Max Damage, Mystery Joker, Mystery Joker 6000, Pearls of India, Pimped, Retro Reels Extreme Heat, Robin Hood – Shifting Riches, Royal Masquerade, Royal Mint Megaways, Scrooge, Secret of the Stones , Simsalabim, Stardust, SugarPop, Super Monopoly Money, Sweet Alchemy, The Wish Master, Thunderstruck, Tower Quest, Victorious, Vikings go to Hell, Vikings go Wild, Wild Swarm, Wombaroo, Hope Diamond și Zombies. Este permisă jocul la sloturi care conțin funcția de Cumpărare caracteristică. Nu este permisă cumpărarea unei funcții Cumpărare/Bonus Cumpărare cu bani bonus în cadrul acestor jocuri.
 6. Bonusul trebuie pariat de 40 de ori înainte ca orice parte, bani bonus sau câștiguri asociate să poată fi retrase.
 7. Suma bonusului acordat va fi adăugată la soldul bonusului dvs. de cazinou și va rămâne acolo până când cerințele de pariere sunt îndeplinite. Depunerea dvs. eligibilă nu va fi afectată de cerința de pariere.
 8. Pentru a asigura un joc corect, miza maximă pe rundă de joc atunci când soldul bonusului este activ este de 5 EUR. Suma pariului pentru orice joc cu o opțiune „cumpărare bonus” sau „cumpărare caracteristică” contează ca costul total al rotirii, nu ca pariul sau valoarea rundei de joc în care este jucată caracteristica sau bonusul. De exemplu, dacă utilizați funcția de risc sau scară, pe care o oferă unii furnizori, veți depăși pariul maxim permis cu un bonus activ și orice câștig asociat cu acesta va fi anulat.
 9. Urmărirea bonusurilor cu bani bonus este interzisă: amânarea unei runde de joc, inclusiv funcțiile de rotiri gratuite și funcțiile bonus, la un moment ulterior când nu mai aveți cerințe de pariere și/sau efectuarea de noi depuneri în timp ce aveți încă funcții de rotiri gratuite într-un joc. Jucătorii care fac acest lucru sunt de acord că bonusul lor și orice câștig asociat cu acesta vor fi anulate.
 10. Dacă efectuați o retragere în intervalul de timp, orice bani bonus rămași din oferta de bun venit vor fi eliminați din contul dvs.
 11. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini cerințele de pariere pentru bonusul de bun venit. Dacă nu îndepliniți cerințele în această perioadă, banii bonus vor fi eliminați din contul dvs.