Bonus de bun venit pentru minijocuri. Până la 500€!

Depozitele între 20€/$ și 500€/$ vor fi acordate cu a % Bonus 100

Cod bonus NOCODE

*Numai utilizatori noi

Doar jucători noi. Mini-jocuri Mystake Bonus de bun venit - bonus de 100% la prima depunere.

  1. Depozitele între 20€/$ și 500€/$ vor fi acordate cu un bonus de 100%.
  2. Bonusul este disponibil pentru toate minijocurile noastre, cu excepția Dice, BlackJack, Plinko și Limbo.
  3. Bonusul va fi creditat în contul dumneavoastră după prima depunere. Trebuie să activați manual bonusul înainte de a juca Mini Jocuri pentru a-l primi.
  4. Puteți primi acest bonus o singură dată și numai la prima depunere.
  5. Acest Bonus nu poate fi utilizat împreună cu nicio altă promoție.
  6. Vă puteți anula bonusul contactând chatul nostru live, dar vă rugăm să rețineți că suma totală a bonusului, câștigurile generate și suma totală a pariului (de la activarea bonusului până la anularea acestuia) vor fi deduse din soldul dvs. total. Bonusul și banii reali nu sunt separate.
  7. Bonusul și Depunerea pentru Mini Jocuri sunt supuse cerințelor de pariere de treizeci (30) de ori depozitul plus suma bonusului.
  8. Cota minimă necesară pentru ca un pariu să conteze ca pariu este 1.3. Cotele mai mici de 1.3 nu vor fi considerate ca pariu și vor fi considerate o acțiune inacceptabilă. Pariurile pe DICE, Plinko, Limbo și Blackjack sunt excluse din cerința de pariere.
  9. Odată ce Bonusul este activat, cerința de pariere trebuie îndeplinită în maximum 30 de zile. În caz contrar, Bonusul și toate câștigurile generate vor fi pierdute.
  10. Suma maximă de pariu pe care o puteți plasa atunci când aveți un Bonus Activ este de 10 EUR/$ per joc la un Mini Joc. Pariurile mai mari de 10€/$ vor fi excluse din cerința de pariere, iar câștigurile vor fi pierdute.

? MyStake își rezervă dreptul de a face orice modificări în joc sau de a-l anula complet.