Depuneți 25 EUR și obțineți 500 de rotiri gratuite

50 de rotiri libere Cartea morților
*Pentru jucătorii obișnuiți
*Pentru jucătorii obișnuiți. În fiecare vineri poți obține rotiri gratuite 50 pe Book of Dead atunci când depui 25 EUR.

În calitate de jucător loial, dorim să ne asigurăm că ești recompensat pentru sprijinul tău continuu, motiv pentru care suntem încântați să oferim o promoție specială în fiecare vineri. Când depui 25 EUR sau mai mult, vei primi instantaneu 50 de rotiri gratuite la popularul joc Book of Dead.

Pentru a vă asigura că nu pierdeți această ofertă fantastică, am prezentat mai jos termenii și condițiile:

  1. Rotirile gratuite pot fi folosite doar în Book of Dead, care este un joc palpitant cu teme egiptene antice, caracteristici bonus interesante și multe șanse de a câștiga mare.
  2. Rotirile gratuite vor fi acordate automat după ce vă conectați, depuneți 25 EUR sau mai mult și deschideți jocul Book of Dead. Rotirile gratuite vor apărea doar în jocul Book of Dead, așa că asigurați-vă că deschideți jocul potrivit pentru a profita de această promoție.
  3. Rotirile gratuite pot fi folosite o singură dată și trebuie să faceți o depunere de 25 EUR sau mai mult pentru a primi rotirile gratuite. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de joc și puteți câștiga mare fără a fi nevoie să cheltuiți mulți bani.
  4. În cazul rar în care freespin-urile nu sunt acordate automat după introducerea codului, vă rugăm să ne contactați prin LiveChat sau e-mail la [email protected]. Echipa noastră de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să vă asiste și să vă asigure că puteți profita de această promoție.
  5. Orice câștig care rezultă din rotiri gratuite va fi creditat în portofelul cu soldul real și poate fi retras. Aceasta înseamnă că vă puteți folosi câștigurile pentru a juca alte jocuri sau le puteți retrage în contul dvs. bancar.
  6. Rotirile gratuite pot fi revendicate în fiecare vineri de la 02:00 CEST până la 23:59 CEST. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina bonusurile în orice moment, la discreția noastră, așa că asigurați-vă că profitați de această promoție cât timp este încă disponibilă.

Acești termeni și condiții sunt în plus față de și se supun Termenilor noștri de utilizare și Termenilor noștri bonus, așa că asigurați-vă că citiți și înțelegeți aceste documente înainte de a participa la această promoție.

Sperăm că vă bucurați de această promoție specială și vă dorim mult succes în aventurile voastre din Book of Dead!