MyStake găzduiește turnee

Bonus 100% meci bazat pe prima depunere de £/$/€20+. Bonusuri suplimentare.

*Numai utilizatori noi

Doar jucători noi. 

Participați la turnee, concurați cu alți jucători, câștigați rotiri gratuite, pariuri gratuite și bani reali. Fii la curent cu cele mai noi turnee și primești recompense.

Cum să participați?

Pentru a participa la un turneu, trebuie să pariezi pe jocurile menționate pe pagina de turnee. Pentru fiecare pariu, $1 = 1 punct. Ar trebui să vă îndreptați spre clasamentul, care constă din jucătorii cu cele mai mari puncte. Dacă la sfârșitul turneului rămâneți în clasament, veți primi recompense generoase. Recompensele și cerințele jocului pot diferi de la un turneu la altul, dar ideea principală rămâne aceeași: jucătorii concurează între ei, iar jucătorul care se află mai sus va primi recompense mai mari.

În funcție de turneu, puteți primi puncte pariând fie pe mini-jocuri, pariuri sportive, sloturi sau cazinou live. Cerința exactă a jocului va fi inclusă în descrierea turneului.

Recompense

În fiecare turneu, tipul de recompensă poate diferi între bani reali, pariuri gratuite și rotiri gratuite.

  • Bani adevarati: Suma premiului, pe care o puteți primi rămânând în clasamentul turneului. Acest bonus nu are cerințe de pariere, așa că sunteți liber să îl utilizați după cum doriți.
  • Bani bonus: Suma banilor bonus depinde și de plasarea în clasament, dar va trebui să pariați de la 1 la 5 ori (în funcție de turneu) pentru a o retrage. De asemenea, banii bonus ar putea avea restricții de joc, pe care le puteți verifica în pagina dvs. de bonusuri (Profil > Cadourile mele > Bonus).
  • Pariuri gratuite: Dacă primești pariuri gratuite, le poți folosi pentru jocuri dedicate sau pariuri sportive. Pentru a afla ce jocuri sunt incluse în pariul tău gratuit, ar trebui să mergi la Profil > Cadourile mele și să dai clic pe butonul „Lista de jocuri” de lângă promoție.

Pariul gratuit nu poate fi folosit în timp ce aveți un bonus activ. Pariul gratuit trebuie plasat pe un bilet de tip expres cu 3 poziții, unde fiecare poziție ar trebui să aibă cote egale sau mai mari de 1.3x.

Consultați pagina noastră de turnee acum!

  • Rotiri gratuite: În cadrul turneelor, poți primi rotiri gratuite dacă ajungi în clasament. Acestea vor fi adăugate în contul dvs. de îndată ce turneul se termină. Rotiri gratuite sunt disponibile doar pentru unele dintre jocuri și puteți verifica lista de jocuri din Profil > Cadourile mele > Rotiri gratuite > „Lista de jocuri”. Pentru a le folosi, va trebui să accesați pagina slotului, iar aceasta va fi inițiată automat. După ce sunt folosite rotiri gratuite, suma câștigată este adăugată ca bani reali, fără cerințe de pariere.

Important! Pariurile făcute cu suma bonus vă vor oferi puncte înjumătățite (bonus de 1 USD = 0.5 puncte)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

CAPTCHA ImageSchimbați imaginea

Cazinouri noi

Bonus de 100% până la 500 € + 50 de rotiri gratuite

Depuneți 1000 USD și primiți 2000 USD GRATUIT

Bonus de bun venit de până la 500 EUR plus 100 de rotiri gratuite on Cartea morților

Jucătorii noi pot revendica rotiri gratuite 25 pe Jocuri BETSOFT.

Pariați acum pentru a vă alătura Stake's Daily $100,000 Rasă!

Bonus de bun venit 100%. Up la 200 € în plus pentru a juca