Lupta Jurassic

Lupta Jurassic

Evaluează acest joc gratuit
(0 voturi)
Jucați slot gratuit cu miza online

Ești gata să joci Jurassic Fight cu adevărat? Dacă da, click aici și atinge jackpot-ul la Jurassic Fight! Acolo veți găsi bonusuri fără depunere și rotiri gratuite pentru Jurassic Fight. Câștigă-ți jackpot-ul la Jurassic Fight Slots!

Aveți probleme cu „Jurassic Fight”?

Introducere

Jurassic Fight este un joc de slot online de cazinou disponibil pe site-urile de miză. Este un joc de slot cu 5 role și 3 rânduri, cu 10 linii de plată și o temă preistorică.

Temă, grafică și coloană sonoră

Grafica Jurassic Fight este impresionantă, cu imagini detaliate cu dinozauri și peisaje preistorice. Coloana sonoră este, de asemenea, potrivită, cu un ritm tribal care adaugă la atmosfera generală a jocului.

RTP și variație

RTP (return to player) al Jurassic Fight este de 96.5%, ceea ce este mai mare decât media pentru site-urile de cazinouri Stake. Varianta jocului este medie, ceea ce înseamnă că jucătorii se pot aștepta atât la câștiguri mici frecvente, cât și la plăți ocazionale mai mari.

Cum pentru a juca

Pentru a juca Jurassic Fight, jucătorii trebuie să își selecteze mai întâi dimensiunea pariului și apoi să rotească rolele. Combinațiile câștigătoare sunt formate prin aterizarea simbolurilor potrivite pe o linie de plată de la stânga la dreapta.

Dimensiunile pariurilor și tabelul de plată pentru câștiguri

Dimensiunea minimă a pariului pentru Jurassic Fight este de 0.10 mBTC, în timp ce dimensiunea maximă a pariului este de 100 mBTC. Tabelul de plăți arată câștigurile potențiale pentru fiecare combinație de simboluri.

Funcția bonus de rotiri gratuite

Jurassic Fight are o funcție bonus de rotiri gratuite, care este declanșată prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter. Jucătorii pot câștiga până la 10 rotiri gratuite, timp în care toate câștigurile sunt multiplicate cu 3x.

Contra și pro

  • Pro: Grafică și coloană sonoră impresionante, RTP ridicat, variație medie, funcție bonus de rotiri gratuite
  • Contra: Număr limitat de linii de plată

Descriere

Jurassic Fight este un joc de cazinou online bine conceput, cu o temă preistorică. RTP-ul său ridicat și variația medie îl fac o alegere populară în rândul jucătorilor de la Stake Online, în timp ce caracteristica bonus de rotiri gratuite adaugă la entuziasmul jocului.

Întrebări frecvente

  • Pot juca Jurassic Fight pe dispozitivul meu mobil?
  • Da, Jurassic Fight este compatibil atât cu dispozitive desktop, cât și cu dispozitive mobile.

  • Care este dimensiunea maximă a pariului pentru Jurassic Fight?
  • Dimensiunea maximă a pariului pentru Jurassic Fight este de 100 mBTC.

  • Jurassic Fight are o funcție bonus de rotiri gratuite?
  • Da, Jurassic Fight are o funcție bonus de rotiri gratuite care este declanșată prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter.

Copyright © 2023, Stake Sites, Toate drepturile rezervate