Vrăjitoarele de Vest

Vrăjitoarele de Vest

Evaluează acest joc gratuit
(0 voturi)
Jucați slot gratuit cu miza online

Ești gata să joci cu adevărat Witches West? Dacă da, click aici și câștigați jackpot-ul la Witches West! Acolo veți găsi bonusuri fără depunere și rotiri gratuite pentru Witches West. Câștigă-ți jackpot-ul la Witches West Slots!

Aveți probleme cu „Witches West”?

Introducere

Witches West este un joc de slot online de cazinou disponibil pe site-urile de miză. Este un slot video cu 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii de plată și o temă de vrăjitoare înfricoșătoare.

Temă, grafică și coloană sonoră

Grafica din Witches West este de top, cu simboluri detaliate care înfățișează vrăjitoare, cazane, mături și alte obiecte înfricoșătoare. Coloana sonoră este ciudată și se adaugă la atmosfera generală a jocului.

RTP și variație

Witches West are un RTP de 96.5% și o variație medie, ceea ce înseamnă că jucătorii se pot aștepta la plăți frecvente de mărime moderată.

Cum pentru a juca

Pentru a juca Witches West, jucătorii trebuie să-și aleagă mai întâi dimensiunea pariului și apoi să rotească rolele. Combinațiile câștigătoare sunt formate prin aterizarea simbolurilor potrivite pe role adiacente de la stânga la dreapta.

Dimensiunile pariurilor și tabelul de plată pentru câștiguri

Jucătorii pot paria până la 0.20 de monede pe rotire sau până la 100 de monede pe rotire. Tabelul de plăți arată diferitele combinații câștigătoare și plățile corespunzătoare.

Funcția bonus de rotiri gratuite

Witches West are o funcție bonus de rotiri gratuite care este declanșată prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter. Jucătorii pot câștiga până la 20 de rotiri gratuite, timp în care toate câștigurile sunt multiplicate cu 3x.

Contra și pro

Pro-uri:
- Grafică și coloană sonoră grozave
- Funcție bonus de rotiri gratuite
– Variație medie pentru plăți frecvente

Contra:
- Caracteristici bonus limitate

Descriere

Witches West este o alegere excelentă pentru jucătorii care se bucură de sloturi cu tematică înfricoșătoare cu plăți frecvente. Funcția bonus de rotiri gratuite adaugă un plus de emoție jocului.

Întrebări frecvente

Î: Pot să joc Witches West pe site-urile de cazinouri online Stake?
R: Da, Witches West este disponibil pe site-urile de cazinouri Stake.

Î: Care este RTP-ul Witches West?
R: RTP-ul Witches West este de 96.5%.

Î: Există o funcție bonus pentru rotiri gratuite în Witches West?
R: Da, Witches West are o funcție bonus de rotiri gratuite care poate fi declanșată prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter.

Copyright © 2023, Stake Sites, Toate drepturile rezervate