Politica de Confidențialitate

Politica de ConfidențialitateLa Stake Sites, vă luăm în serios confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm informațiile personale. Această politică de confidențialitate conține informații importante despre modul în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră personale.

Informații pe care le colectăm

Este posibil să colectăm informații personale despre dvs. atunci când utilizați site-ul sau serviciile noastre. Aceste informații pot include numele dvs., adresa de e-mail, informațiile de plată și alte detalii pe care ni le furnizați. În plus, este posibil să colectăm informații despre dispozitivul dvs., cum ar fi adresa dvs. IP și tipul de browser.

De asemenea, putem colecta informații din alte surse, cum ar fi bazele de date disponibile public, pentru a completa informațiile pe care le colectăm direct de la dvs. Aceste informații pot include informații demografice, interese și alte informații relevante pentru produsele și serviciile noastre.

Cum folosim informațiile dumneavoastră

Folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciile noastre și pentru a comunica cu dumneavoastră despre produsele și serviciile noastre. Aceasta poate include trimiterea de materiale promoționale, buletine informative și alte informații despre produsele și serviciile noastre. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a îmbunătăți site-ul și serviciile noastre.

Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru web, cum ar fi afișându-vă reclame direcționate în funcție de interesele dumneavoastră. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a efectua cercetări și analize pentru a înțelege mai bine clienții noștri și pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

Informații pe care le împărtășim

Este posibil să dezvăluim informațiile dumneavoastră personale unor terți furnizori de servicii care ne ajută să oferim serviciile noastre. Acești furnizori de servicii pot include procesatori de plăți, agenții de marketing și alți furnizori terți. De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. conform cerințelor legii sau pentru a ne proteja drepturile.

În plus, este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu afiliații și filialele noastre în scopurile descrise în această Politică de confidențialitate. De asemenea, putem împărtăși informațiile dvs. cu parteneri terți pentru eforturi comune de marketing, cum ar fi promovarea produselor și serviciilor noastre pentru dvs.

Alegerile tale

Puteți alege să renunțați la primirea de comunicări de marketing de la noi în orice moment. De asemenea, puteți solicita accesul sau corectarea informațiilor dumneavoastră personale, contactându-ne folosind informațiile furnizate mai jos.

De asemenea, puteți alege să dezactivați cookie-urile din browser, deși acest lucru vă poate limita capacitatea de a utiliza anumite caracteristici ale site-ului nostru web.

Securitate

Luăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului și dezvăluirii neautorizate. Folosim măsuri de securitate standard din industrie pentru a vă proteja informațiile, inclusiv criptarea, firewall-urile și alte tehnologii de securitate.

Modificări la această politică de confidențialitate

Este posibil să actualizăm această Politică de confidențialitate din când în când ca răspuns la modificările practicilor noastre de afaceri sau cerințelor legale. Vă vom anunța cu privire la orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe site-ul nostru web.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre această Politică de confidențialitate sau despre practicile noastre cu privire la informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări ați putea avea.